25.1.2011

Uus tukka!

Jeee! Leninki valmis ja tänäänkin pääsi käymään vihdoin kampaajalla, eihän edellisestä kerrasta ollutkaan vierähtänyt kuin 8kk, mutta sininen oli edelleen tunnistettavissa siniseksi!
Nyt on uusi tyyli, halusin pitää pidempänä kun ennen on niskasta laitettu siiliksi. Nyt vain katkottiin latvat ja kerrostettiin urakalla ja mii laikiii!
Weeeee! The dress is finished and had a hairdressers appointment today, at last! Last time I had an appointment in may but my blue was still recognizable as blue!
Now I have a new style, wanted to keep my hair longer when it hat been cut off fully from the nape earlier. Now just ends of and loads of layers and I like it!

Kuvassa ei näytä nyt aivan niin kivalta kuin todellisuudessa on, tällä hetkellä vain väsymyksen takia näyttäisin olevan vähintäänkin promillen humalassa, joten jätänpä sellaiset kuvat julkaisematta. :D
Ehkä huomenna on lanseeraustilaisuudessa parempi tuuri ja tulee joku fiksu kuvakin!

In the picture it doesn't really how nice the hair really is but I look like a drunkard in pictures now because I'm so tired so I'll leave them unpublished. :D
Hopefully tomorrow there's  better luck and I'll get some good picture!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki viestit ovat aina tervetulleita, varsinkin rakentava kritiikki! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat. :)
All comments are welcome, especially constructive critisism! Just remember good manners. :)